Elite-9 Ti² No Transducer (ROW)

Elite-9 Ti² No Transducer (ROW)
Varenr.
000-14644-001
Lager
Mindre en 1 eller bestillings vare
Pris eks. MVA:
kr 9 064,80
Pris ink. MVA:
kr 11 331,00
Før ink. MVA:
kr 12 590,00

Kvantumsrabatt

Loading...
Elite-9 Ti2 ROW, Ingen svinger

Med Elite Ti2, får du mer avanserte ekkoloddfunksjoner og tilkoblingsmuligheter, uten tillegg i prisen.

Med høy-detaljert Active Imaging™, FishReveal™, innebygd Genesis Live-kartlegging i sanntid og forbedret skjermklarhet og målseparasjon til funksjoner som gjør livet ditt enklere på sjøen, som en brukervennlig berøringsskjerm, trådløst nettverk, smarttelefonvarslinger og elektrisk motor/Power Pole®-integrering – Elite Ti2 ble utformet for å hjelpe deg med å finne fisk på en enklere måte.

Active Imaging 3-in-1-ekkolodd (CHIRP, SideScan og DownScan) og 2-in-1-ekkolodd (SideScan og DownScan) hever Elite Ti2s ekkoloddytelse til et nytt nivå, med høyere oppløsning, klarhet og kontrast som overgår alle andre ekkolodd i denne kategorien.

Elite Ti2 leverer kraftigere navigasjonsfunksjoner med forhåndslastet worldwide C-MAP® kartlegging, C-MAP Easy Routing + Navionics® automatisk ruting* og Genesis Live sanntidskartlegging.

Det blir mye enklere å finne viktige områder med det worldwide kartet. Hvis du heller vil opprette dine egne kart av en favorittfiskeplass eller en innsjø uten detaljert kartlegging, kan du bruke den innebygde Genesis Live sanntidskartleggingsfunksjonen for å lage dine egne, eksklusive ½-fots konturkart live på skjermen Elite Ti2.

Med det nye trådløse Elite Ti2-nettverket kan du dele data fra ekkolodd, veipunkter og ruter trådløst mellom Elite Ti2-skjermer, noe som fjerner behovet for å bruke kabel.

Med den nye funksjonaliteten for smarttelefonvarslinger som er innebygd i Elite Ti2, kan du konsentrere deg om fisken og samtidig aldri gå glipp av en tekst eller et anrop. Eller du kan slå av varsling for en uforstyrret fisketur.

*Navionics abonnement kreves

Relaterte varer

Active Imaging 3-IN-1 Transducer
kr 3 900,00 kr 2 808,00 Eks. MVA
kr 3 900,00 kr 3 510,00 Inkl. MVA
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×