HOOK2-5 SplitShot US Coastal (WM) / ROW

HOOK2-5  SplitShot US Coastal  (WM) / ROW
Varenr.
000-14018-001
Lager
På lager
Pris eks. MVA:
kr 3 434,40
Pris ink. MVA:
kr 4 293,00
Før ink. MVA:
kr 4 770,00

Kvantumsrabatt

Loading...
HOOK2 5 SplitShot er verdens mest brukervennlige fiskeekkolodd med enkle menyer, rask tilgang til viktige funksjoner og ekkolodd med autojustering. HOOK2 5 er basert på dokumentert Lowrance®-teknologi og har visning med bred vinkel, høyfrekvens CHIRP-dekning, DownScan Imaging™ pluss et detaljert kart over USA eller et basiskart for hele verden. Det er bare å koble til og sette i gang. Enklere blir det ikke.

Verdens mest brukervennlige fiskeekkolodd, HOOK2 5 Split Shot, sørger for at du får en hyggelig tur og slipper å foreta justeringer. Menyoppsettet er enkelt, du får rask tilgang til viktige funksjoner og du får det revolusjonerende Lowrance®-ekkoloddet med autojustering.

Ekkoloddet med autojustering er en ny funksjon som aktivt justerer ekkoloddinnstillingene når fiskeforholdene endres, slik at du kan fokusere på selve fiskingen. Det er bare å fiske og la HOOK2 ta seg av ekkoloddytelsen, som er basert på SplitShot 2-i-1-ekkoloddet.

Sportsfiskere kan dekke et større område på mindre tid og enklere finne undervannsstrukturer der det kan finnes fisk, med SplitShot 2-i-1-ekkoloddet. SplitShot har et høyfrekvens CHIRP-ekkolodd med bred vinkel og dobbelt så stor ekkoloddekning som de fleste fiskeekkolodd samt DownScan imaging™.

Relaterte varer

NAVIONICS - NAV+ SM DWNLD (EMEA/APAC)
kr 1 200,00
kr 1 500,00
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×