NMEA 2000 Smart Universal Micro Terminator

NMEA 2000 Smart Universal Micro Terminator
Varenr.
A2K-TER-U
Lager
På lager
Pris eks. MVA:
kr 248,80
Pris ink. MVA:
kr 311,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • NMEA 2000 Smart Universal Micro Terminator
  • maxresdefault
NMEA 2000 Smart Universal Micro Terminator

TER-U fungerer som en intelligent diagnostisk terminator som gir øyeblikkelig tilbakemelding om tilstanden til NMEA 2000-bussen ombord. Det er også en universal terminator som kan brukes som en in-line terminator eller som en hann- eller hun terminator, den leveres med blindehetter.

Den har en innebygd overvåkningskrets med høy nøyaktighet som kontinuerlig overvåker busspenningen, og vil lyse opp interne lysdioder når den oppdager at busspenningen har riktig polaritet. Hvis den oppdager at spenningen er innenfor det minste nødvendige nivå så vil den indikere ‘GRØNN’ umiddelbart, og gi kontinuerlig verdifull tilbakemelding på tilstanden til bussen.

Hvis spenningen faller under det nødvendige minimumsnivået på 9.0V, vil lysdiodene lyse 'RØD', og viser at det er et potensielt problem med NMEA 2000-busskraften. På samme måte, hvis lysdioden ikke lyser i det hele tatt, indikerer dette at det ikke var strøm eller at polariteten var feil. Denne overvåkningsfunksjonen skjer kontinuerlig og forblir permanent.

Fordi disse terminatorene er opplyst, gir de umiddelbart tilbakemelding om at terminatoren faktisk er til stede (dvs. i stand til å identifisere at det er to terminatorer til stede) - spesielt nyttig på vanskelig tilgjengelige steder.

 

Dokumenter

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×